Genoeg van de regen? Boek nu uw reis naar de zon

Genoeg van de regen? Boek nu uw reis naar de zon

De gemiddelde temperatuur aan de zuidkust van Turkije, bedraagt 25 graden in juni... Boek nu een heerlijke vakantie naar de zon! In Side ligt het luxe vakantiepararijs Royal Taj Mahal. Een 
verblijf van 8 dagen op basis van All Inclusive in juni, vanaf € 550,-  p.p. obv een 2-persoonskamer! Informeer naar de mogelijkheden!

Royal Taj Mahal heeft een magnifieke ligging aan een prachtig privéstrand en wordt omringd door een prachtig aangelegd tuinencomplex met palmenbomen. Het resort beschikt over een groot waterpark met diverse zwembaden en glijbanen, een binnenzwembad met jacuzzi en een luxe spacentrum voor ultieme ontspanning van lichaam en geest. Het animatieteam biedt voor de liefhebbers van actie dagelijks een uitgebreid programma met onder meer ochtendgymnastiek, dansles en sporttoernooien. ’s Avonds kunt u genieten van professionele shows, livemuziek en disco. De verzorging in dit hotel is uitmuntend: u verblijft op basis van ultra all inclusive: de maaltijden worden dagelijks in buffetvorm aangeboden met een zeer ruime keuze aan gerechten en dranken. U kunt ook kiezen voor een heerlijke a la carte maaltijd in het Indiase of Italiaanse restaurant  Het historische centrum van Side ligt op slechts 5 kilometer van het hotel.